Werken bij CINOP

Wil jij impact maken bij CINOP, ECBO en ECIO?

De wereld van morgen vraagt om nieuwe manieren van leren. Niet eerst een diploma en dan af en toe een cursus, maar jezelf continu ontwikkelen op een manier die past bij de persoonlijke wensen en voorkeuren van mens, organisatie en maatschappij. Waarbij de lerende (van 0 tot 99) centraal staat. Bij CINOP werk je aan de oplossingen om deze nieuwe manieren van leren te realiseren en/of te verbeteren.

Werken bij CINOP

Onderzoek, advies en implementatie onder één dak

We zijn de strategisch partner van onderwijsinstellingen, brancheorganisaties en bedrijven bij vraagstukken rondom toekomstbestendig (beroeps)onderwijs en een leven lang ontwikkelen. In Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Wij hebben onderzoek, advies en implementatie door bijvoorbeeld training onder één dak. Met gespecialiseerde professionals op het gebied van onderwijs en een leven lang ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Daardoor kunnen we echt verschil maken en duurzaam impact realiseren. Iets voor jou?

Maatschappelijke onderneming | Doelgericht en ambitieus

CINOP is een stichting – een maatschappelijke onderneming. Winstmaximalisatie is niet ons doel. Wel willen we met onze opbrengsten continu blijven innoveren voor onze klanten en partners. Daarom leggen we de lat hoog: we zijn zeer doelgericht en ambitieus. We zijn trots op de kennis en inzichten die we ontwikkelen en delen die graag. Om anderen te helpen, en om samen Nederland nummer 1 in leren te maken. CINOP is dè werkgever voor jou als je gedreven en ondernemend bent en een actueel thema echt verder wilt brengen. En als je jouw kennis over de markt en je contacten kunt omzetten in marktkansen en nieuwe opdrachten.

Werken bij cinop 2020

Uniek: eigen expertisecentra voor onderzoek en inclusie

CINOP heeft twee expertisecentra in huis. Ons expertisecentrum beroepsonderwijs (ECBO) is expert op het gebied van onderzoek en kennisvraagstukken rondom (beroeps)onderwijs en leven lang ontwikkelen. En ons expertisecentrum inclusief onderwijs (ECIO) adviseert en ondersteunt universiteiten, hogescholen en het mbo zodat studenten met een extra ondersteuningsvraag met succes hun opleiding doorlopen. ECIO helpt ook werkenden die om wat voor reden dan ook moeite hebben met leren. Leren zonder belemmeringen dus.

Bassam werken bij cinop

Een dynamische en afwisselende werkomgeving

Je kunt bij ons ervaring opdoen in zowel de publieke als de private sector. Dat kan breed en multidisciplinair, of als specialist. CINOP acteert in een groot landelijk netwerk, en over de grenzen heen. Dat biedt veel kansen voor je ontwikkeling en voor het opbouwen van een eigen netwerk. Met veel persoonlijke flexibiliteit, maar wel met een stevige gezamenlijke verantwoordelijkheid om onze doelen te behalen. Dat vraagt om organisatietalent en ondernemerschap. Jij pakt regie op je loopbaan en CINOP biedt volop kansen om je doorlopend te ontwikkelen.

Kantoor in hartje Den Bosch

Je kunt zowel op ons prachtige kantoor werken, in hartje Den Bosch naast het station, als bij de klant of vanuit huis. Als consultant, onderzoeker, projectmanager, trainer (of een combinatie hiervan) werk je voor veel verschillende klanten in het onderwijs, overheid, brancheorganisaties en bedrijven. Zeer afwisselend en dynamisch dus. Bij ons is geen dag hetzelfde!

Kantoor cinop 2020

Een warme organisatie

Typisch CINOP is onze organisatiebrede drive om echt verschil te maken. Dat zie je terug in onze enorme betrokkenheid bij klanten en bij elkaar. Vraag het elk van onze 120 collega’s: wij helpen elkaar, ook over de teams heen. CINOP is een superplatte organisatie; dat bevordert de snelheid van samenwerken en beslissen. We werken hard, maar er is ook veel ruimte voor plezier en ontspanning: van kantoorborrels, spetterende feestavonden en sportieve beachvolleybaltoernooien tot gezellige kerst- en kookworkshops en (online) pubquizzen.

Inclusiviteit en diversiteit

Onze vacatures staan open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Heb jij uniek talent? Wij ontmoeten je graag!

Flexibiliteit als basis voor arbeidsvoorwaarden

In 2021 hebben we samen met vakbond de Unie, en nauwe afstemming met alle collega’s, een nieuwe cao ontwikkeld. Niet alleen bottum-up dus, maar ook volledig online vanwege de covid-restricties: een unieke prestatie in de geschiedenis van vakbond de Unie. Daar zijn we trots op. Flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden, eigen regie op persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden om keuzes te kunnen maken gebaseerd op bijvoorbeeld levensfase lopen als een rode draad door de cao.

Tara werken bij cinop 2020

Flexibel werken

Een fulltime werkweek bij CINOP is 37,5 uur. Wil jij vol inzetten op je werk en je ontwikkeling, of juist wat minder werken om werk en privé goed op elkaar te laten aansluiten? CINOP biedt diverse opties om het werk zo in te richten en keuzes te maken die passen bij je persoonlijke situatie en wensen. Zo kun je tijdelijk meer of minder werken, sparen voor een sabbatical of vol gaan voor je carrière via loopbaanpaden.

CINOP startersprogramma

 

Wil je impact maken én jezelf ontwikkelen als adviseur? Kijk hier voor ons startersprogramma.

Altijd plek voor toekomstige ondernemende collega’s

Ben je al enthousiast? Bekijk onze vacatures. Bij ons is altijd plek voor ondernemende collega’s die zich willen inzetten voor de lerende van 0-99.

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Lees de verhalen van collega’s.