De wereld van morgen vraagt om nieuwe manieren van leren. Niet eerst een diploma en dan af en toe een cursus, maar continu ontwikkelen op een manier die past bij de persoonlijke wensen en voorkeuren van mens, organisatie en maatschappij. Waarbij de lerende (van 0 tot 100) centraal staat. Bij CINOP werk je aan de oplossingen om deze nieuwe manieren van leren te realiseren en/of te verbeteren. Iets voor jou? Dan willen we je heel graag ontmoeten.

CINOP: strategisch partner in leren

CINOP is de strategisch partner van onderwijsinstellingen, branches en bedrijven bij complexe vraagstukken rondom toekomstbestendig (beroeps)onderwijs en een leven lang ontwikkelen. In Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Wij lossen complexe scholings- en arbeidsmarktvraagstukken op, van strategie tot en met de implementatie. En dat doen wij met de blik op morgen. Op het leren van morgen. Dus met pedagogen, onderwijskundigen, L&D-specialisten en hele goede onderzoekers. En ook met service designers en data scientists. Wij hebben onderzoek, advies, training en uitvoering onder één dak. Daardoor kunnen we echt verschil maken en duurzaam impact realiseren.

Inzicht en kennis als basis voor onze oplossingen

CINOP gelooft in gefundeerde oplossingen waar wetenschappelijke inzichten worden gecombineerd met de kennis en ervaring van onze adviseurs: gespecialiseerde professionals op het gebied van onderwijs, arbeidsmarkt en L&D. We zijn trots op de kennis en inzichten die we ontwikkelen en delen die graag om anderen te helpen en om onderwerpen die we belangrijk vinden aan de juiste tafels te agenderen.

Doelgericht en ambitieus

CINOP is een stichting – een maatschappelijke onderneming. Winstmaximalisatie is niet ons doel. Wel willen we met onze opbrengsten continu blijven innoveren voor onze klanten en partners. Daarom leggen we de lat hoog: we zijn zeer ambitieus en gedreven.

Expertisecentra: onderzoek en inclusie

CINOP heeft twee expertisecentra in huis. Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ECBO) is expert op het gebied van onderzoek en kennisvraagstukken rondom (beroeps)onderwijs en leven lang ontwikkelen. Expertisecentrum Inclusief Onderwijs (ECIO) adviseert en ondersteunt universiteiten, hogescholen en het mbo om studenten met een extra ondersteuningsvraag met succes hun opleiding te laten doorlopen. Zodat zij kunnen doorstromen naar een baan die bij hen past. ECIO helpt ook werkenden die om wat voor reden dan ook moeite hebben met leren. Leren zonder belemmeringen dus.

Dynamisch en afwisselend

Je kunt bij ons ervaring opdoen in zowel de publieke als de private sector. Zowel breed en multidisciplinair of als specialist. Je bent altijd onderdeel van een team. De teams zijn zelforganiserend; je bepaalt als professional voor een groot gedeelte zelf hoe je jouw werk uitvoert en hoe jouw persoonlijke ontwikkeling eruit ziet. Dat betekent veel persoonlijke vrijheid maar wel met een gezamenlijke verantwoordelijkheid om onze doelen te behalen. Dat vraagt flexibiliteit en organisatietalent waarbij je jezelf voortdurend ontwikkelt.

Je werkt op ons prachtige kantoor in hartje Den Bosch, bij de klant of vanuit huis. Als consultant, onderzoeker, projectmanager, trainer (of een combinatie hiervan) werk je voor veel verschillende klanten in het onderwijs, overheid, branches en bedrijven. Zeer afwisselend en dynamisch dus; bij ons is geen dag hetzelfde.

Een warme organisatie

Typisch CINOP is onze organisatiebrede drive om impact te maken en onze enorme betrokkenheid. Vraag het elk van onze ruim 130 CINOP-ers: wij helpen elkaar, ook over de teams heen. We werken met passie om samen onze ambities te realiseren. Er is ook veel ruimte voor plezier en ontspanning: van borrels, feestavonden en beachvolleybaltoernooien tot kookworkshops en (online) pubquizzen.

Altijd plek voor toekomstige excellente collega’s

Ben je al enthousiast? Bekijk onze vacatures. Bij ons is altijd plek voor excellente toekomstige collega’s. Dus: denk jij dat CINOP bij jou past, en dat jij ons perfect kunt aanvullen? Dan willen we je heel graag ontmoeten.

Nederlands Kwalificatieraamwerk (NLQF)

In onze vacatures maken we gebruik van de NLQF aanduiding. Het NLQF is een raamwerk voor het inschalen van kwalificaties en maakt het mogelijk om opleidingen te vergelijken of diploma’s in te schatten op niveau. Hiermee kan iedereen aantonen wat zijn waarde is. Het NLQF past in het Europese Kwalificatieraamwerk (EQF) waardoor de niveaus ook internationaal vergelijkbaar zijn. Kijk voor meer informatie op www.nlqf.nl.

Opleidingsniveau en NLQF

Associate degree – NLQF 5
Bachelor – NLQF 6
Master – NLQF 7
Doctoraat – NLQF 8