Wil jij meewerken aan oplossingen met impact?

Bij CINOP hebben we hart voor een leven lang ontwikkelen. We willen mensen en organisaties verder helpen zodat iedereen een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Wat ons kenmerkt? Dat we nieuwsgierig zijn. Gedreven en resultaatgericht. En we spreken van oudsher de taal van het onderwijs. Samenwerken zit in ons DNA; het is de motor van onze bevlogenheid om samen projecten te laten slagen.

Help mee om Nederland nummer 1 in leren te maken!

Bij CINOP bundelen we de krachten van 150 collega’s. De combinatie van onderzoek, advies en uitvoering onder één dak, in multidisciplinaire teams, geeft ons denk- en innovatiekracht om daadwerkelijk impact te realiseren.

Dat doen we samen met overheidsinstellingen, onderwijs en het bedrijfsleven. In welk team je ook zit: met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor onze gezamenlijke missie om Nederland nummer 1 in leren te laten zijn.

Wij zetten ons in voor een optimale deelname van iedereen aan de samenleving, vandaag en morgen.

Waarom is werken bij CINOP echt iets voor jou?

We zetten ons elke dag met hart en ziel in voor onze klanten en partners, voor uiteenlopende onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. En natuurlijk staan wij zelf ook niet stil; we werken doorlopend aan de ontwikkeling van onze mensen en onze dienstverlening. We leren elke dag. Dat houdt ons scherp.

Als je werkt bij CINOP:

  • help je mensen en organisaties verder, zodat iedereen een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij
  • krijg je veel verantwoordelijkheden, en de vrijheid en het vertrouwen om je ervaring en talent maximaal te kunnen benutten
  • werk je multidisciplinair samen met consultants, onderzoekers en andere collega’s: samen hard werken, van elkaar leren, en genieten van concrete resultaten
  • heb je fijne collega’s, in een werkomgeving waarin ook aandacht is voor elkaar. Zo gaan we elk jaar twee dagen weg met alle collega’s, met een supergezellige feestavond. En we organiseren van alles, van beachvolleybaltoernooien en kookworkshops tot pubquizzen
  • de jonge CINOP-pers (‘CINOP young professionals’: CYP) zoeken elkaar vaak op voor een borrel in de kroeg of een inspirerende intervisie-bijeenkomst.

Spreekt dit je aan?

Dan is werken bij CINOP misschien iets voor jou. Aarzel niet en neem contact op, of kom langs in ons mooie pand in hartje ‘s Hertogenbosch, pal naast het centraal station.

Nederlands Kwalificatieraamwerk (NLQF)

In onze vacatures maken we gebruik van de NLQF aanduiding. Het NLQF is een raamwerk voor het inschalen van kwalificaties en maakt het mogelijk om opleidingen te vergelijken of diploma’s in te schatten op niveau. Hiermee kan iedereen aantonen wat zijn waarde is. Het NLQF past in het Europese Kwalificatieraamwerk (EQF) waardoor de niveaus ook internationaal vergelijkbaar zijn. Kijk voor meer informatie op www.nlqf.nl.

Opleidingsniveau en NLQF

Associate degree – NLQF 5
Bachelor – NLQF 6
Master – NLQF 7
Doctoraat – NLQF 8