Anders toetsen en examineren: toegankelijk & flexibel

Foto bij het webinar anders toetsen en examineren

22 april 2020

Hoe kun je op afstand toegankelijk en flexibel toetsen en examineren? Hoe organiseer je dat? En wat heb je daarvoor nodig?

CINOP en ECIO organiseerden vijf keer een webinar over dit onderwerp. Marjolein Büscher en Jessica Spithoven presenteerden de eerste twee webinars, Sandra Beugel en Marloes van Bussel namen de tweede en derde voor hun rekening en het laatste webinar werd verzorgd door Esther Woertman en Elke van Doorn.

Op veler verzoek hebben we het webinar opgenomen zodat je dit onderstaand kunt terugkijken. Tijdens het webinar komt de theorie aan bod en delen we handreikingen en good practices voor anders toetsen en examineren in het mbo en ho. Via de button onder de video vind je de presentatie en de links die worden gedeeld tijdens het webinar.

We helpen je graag!

Heb je vragen over toetsen, tentamineren of examineren? Neem gerust contact met ons op. We hebben ruime ervaring en expertise op dit onderwerp en kunnen op verschillende manieren ondersteunen. Denk aan het meelezen en feedback geven op documenten, advies en meedenken met examencommissies of praktische ondersteuning bij bijvoorbeeld het aanpassen van examens.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in via onze nieuwsbrieven.