Toepasbare oplossingen in onderwijs en arbeidsmarkt

Stichting CINOP realiseert oplossingen voor complexe vraagstukken in onderwijs en arbeidsmarkt. We verbeteren leerprocessen en zorgen dat alle mensen de kans hebben om zich persoonlijk te ontwikkelen. Samenwerken zit in ons DNA. Het is de motor van onze bevlogenheid om samen projecten te laten slagen.

Waar kunnen we je bij helpen?

We werken met en voor organisaties in onderwijs, overheid en bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in flexibilisering van het onderwijs, in professionalisering van docenten en teams en in arbeidsmarkt & onderwijs.

We hebben jarenlange ervaring in visieontwikkeling, advies, projectmanagement, training & coaching, instrumentontwikkeling, data-analyse en onderzoek.

Een deskundig, maar ook warm en persoonlijk traject waardoor het team een mooie stap heeft kunnen maken in haar ontwikkeling

Marco Verschure, ROC West-Brabant

We kunnen je ondersteunen bij:

  • visie- en beleidstrajecten
  • programmamanagement en projectleiding
  • deskundigheidsbevordering via trainingen en leergangen
  • teamontwikkeling en –coaching
  • beleids- en praktijkonderzoek, monitoring en evaluatie, data-analyse
  • curriculum- en instrumentontwikkeling.

Onze oplossingen zijn gefundeerd, toepasbaar en integraal. Oplossingen met impact.

Passie voor leren

De waarde van CINOP zit in onze mensen: gedreven en deskundig, maatschappelijk betrokken. Maar vooral: met een passie voor leren. Onze aanpak is uniek. We zijn sterk in onderzoek, analyse en beleidsontwikkeling, maar daar stopt het niet. We houden ook van aanpakken: mouwen omhoog en zorgen dat er daadwerkelijk wat verandert.

Klantcases

In de klantcases kun je voorbeelden vinden van hoe we voor onze klanten werken aan leren met impact.