Trainingen

Persoonlijk contact
Persoonlijk contact

Flexibel
Flexibel

Flexibel
Expertise in beroepsonderwijs

Leren met impact
Leren met impact

One-stop-shop
One-stop-shop

Lees verderop meer over waar we bij CINOP trainingen voor staan.

Voor wie?

Mbo- en hbo-medewerkers verbreden hun kennis, kunde en vaardigheden met het volgen van onze trainingen. Hiermee kunnen docenten, teamleiders, (opleidings)managers en leden van examencommissies, met diverse rollen en taken, zich blijven ontwikkelen. Een leven lang.

Wat kun je verwachten van onze trainingen?

 • Groepsgewijze, praktijkgerichte professionalisering
 • Verschillende vormen: Online, incompany of open-inschrijving
 • Praktisch en interactief
 • Uitgangspunt is context en actualiteit van de groep
 • Oog voor ‘het grotere geheel’: de training is een middel – geen doel op zich
 • Professionele, ervaren trainers met de juiste expertise
 • Evaluatie na elke training
 • Bewijs van deelname

De vakkundige trainers, met veel eigen praktijkervaring, inzicht en (mensen)kennis krijgen zelfs de meest weerbarstige cursisten enthousiast!

Nadine Strydonck-Bogaert en Saskia Kerkhove – Scalda

Klantcases

Lees meer over de training ‘Praktijkassessor’ bij de techniekacademie voor Landstede mbo. Of bekijk hier alle klantcases.

Beoordeling

8

De gemiddelde beoordeling van onze trainers (N=621) en van onze trainingen (N=624).

Onze klanten

Academie logo klanten png

Meer weten?

Heb je een vraag over een thema? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en vul het onderstaande contactformulier in. We ontwikkelen ook graag een training op maat.

Hier staan we voor:

 1. Persoonlijk contactPersoonlijk contact

Vanaf het moment dat de aanvraag vanuit de klant binnenkomt tot het afronden van de training hebben wij vanuit CINOP Academie direct contact met de klant. Aan de voorkant wordt de aanvraag zowel op inhoud als op proces doorgenomen en overleggen we tussentijds indien nodig. Voordat de training start is er altijd een contactmoment met de trainer die zorgt voor de juiste inhoudelijke afstemming. Na afloop van de training schakelen we rechtstreeks met de klant om een terugkoppeling te geven op basis van de evaluatie van de betreffende deelnemers én de trainer. 

Door proactief mee te denken zijn wij in staat zijn om de behoeften, wensen en verwachtingen van klanten te vertalen naar succesvolle producten, diensten en dienstverlening. We plannen bijvoorbeeld jaarlijks gesprekken in om samen met onze klanten te evalueren. Daarnaast blijven we voortdurend in gesprek met onze klanten om hen verder te leren kennen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs én hun organisatie. 

 1. FlexibelFlexibel

De trainingen van CINOP Academie kunnen zodanig worden aangepast dat ze naadloos aansluiten op de specifieke vraag van de klant. Naast flexibiliteit in locatie en tijd, bieden we de volgende trainingsvormen: 

 • Online
 • Incompany 
 • Blended learning 
 • Hybride

Vanaf 2021 bieden we een aantal trainingen als open inschrijving aan. Heb je hier interesse in? Laat het ons weten. Hiermee zijn we in staat om met de juiste zorg ook de individuele aanvragen te bedienen. Indien de omstandigheden veranderen, zijn wij in staat om ons aan te passen en snel te schakelen. 

 1. Expertise in beroepsonderwijsExpertise in beroepsonderwijs

Onze trainers onderscheiden zich door hun onderwijskundige achtergrond en rol als adviseur bij opdrachtgevers van CINOP. Vaak ook hebben zij zelf als docent hun praktijkervaring opgedaan waardoor ze in staat zijn om zich in te leven in de praktijksituatie van de deelnemers. Ieder van onze trainers heeft zijn of haar eigen expertise waardoor ze op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen.   

 1. Leren met impactLeren met impact

Wij realiseren oplossingen voor complexe vraagstukken in onderwijs en arbeidsmarkt. Duurzame oplossingen, gericht op de toekomst en met een blijvend (leer-) effect.   

Onze trainingen maken vrijwel altijd onderdeel uit van een geïntegreerd onderwijs-vraagstuk. Hiermee staan onze trainingen niet los van het onderwijs maar dragen deze bij aan het verder ontwikkelen van zowel de deelnemers als ook het onderwijs waarbinnen ze zich bewegen.    

 1. One-stop-shopOne-stop-shop

Binnen de driehoek van onderzoek, advies en trainingen is CINOP de expert om elk vraagstuk binnen het onderwijs op een passende manier te beantwoorden. Lees meer klantcases  en neem een kijkje bij onze expertisecentra: Expertisecentrum inclusief onderwijs en Expertisecentrum beroepsonderwijs.