‘Klaar voor morgen!’, over breed opleiden op mbo-niveau 2

Spiegel op flexibel onderwijs CINOP
Spiegel op flexibel onderwijs CINOP

26 september 2018

De paper ‘Klaar voor morgen!’ is afgerond en beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in breed opleiden. Het bevat praktijkvoorbeelden, inzichten, tips en tricks over hoe je door breed opleiden op niveau 2 de arbeidsmarktpositie van mbo-jongeren kunt versterken.

Benieuwd naar de inhoud van dit paper? Bel of e-mail ons en we sturen het toe.

Wilt u zelf aan de slag met breed opleiden? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor een overzicht van de mogelijkheden.

Meerwaarde bewezen

Breed opleiden voor niveau-2 onderwijs is een krachtig concept dat zijn meerwaarde inmiddels ook in de praktijk heeft bewezen. Onderwijsinstellingen kunnen hiermee een passend antwoord geven op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, de diversiteit binnen de studentenpopulatie en doelmatigheidsvragen in de eigen organisatie. Met de mogelijkheden voor breed opleiden op niveau 2 worden studenten goed toegerust voor hun toekomst.

Landelijk Netwerk niveau 2 Breed opleiden (N2B)

CINOP faciliteert het netwerk dat in 2014 van start is gegaan. Het netwerk bestaat uit 26 leden van 18 mbo-instellingen. Uitwisseling van inhoudelijke thema’s en goede praktijkvoorbeelden staan hierbij centraal.

Download