CINOP Intervisiespel: praktisch hulpmiddel bij vraagstukken rondom duurzame professionalisering

CINOP Intervisiespel 2019
CINOP Intervisiespel 2019

23 augustus 2019

Hoe kun je met collega’s op een leuke manier het gesprek aangaan over duurzame inzetbaarheid, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling? Hoe geef je elkaar op een opbouwende manier feedback, zodat die feedback maximaal impact heeft? Het Intervisiespel helpt daarbij; het is een praktisch hulpmiddel voor organisaties bij vraagstukken rondom duurzame professionalisering.

Gewaardeerd hulpmiddel voor professionals

Het CINOP Intervisiespel stimuleert en faciliteert op een leuke en praktische manier het gesprek tussen collega’s. Uit de vele enthousiaste reacties van gebruikers in de afgelopen jaren blijkt dat de vragenkaartjes een gewaardeerd hulpmiddel zijn voor professionals die met hun team op gestructureerde wijze van en met elkaar willen leren. Zodat intervisie fris en levendig blijft.

Het intervisiespel structureert, want iedereen komt aan bod. Het faciliteert, want iedereen stelt een vraag, al dan niet met behulp van een kaartje. En het stimuleert, want je gaat nadenken over het soort vraag dat je stelt.

Zo houd je het gesprek fris en levendig

Veel organisaties beginnen enthousiast met intervisie. Na verloop van tijd valt echter op dat het altijd dezelfde mensen zijn die een casus of probleem inbrengen, of die vragen stellen. Het Intervisiespel helpt om het gesprek fris en levendig te houden en iedereen te betrekken. Zo leren alle deelnemers van en met elkaar. Een ogenschijnlijk triviale casus kan de mooiste leermomenten opleveren! Op een ontspannen, leuke manier. Klanten en organisaties uit verschillende sectoren (onderwijs, zorg, bedrijfsleven, HR) hebben meegedacht in de vragen, die zijn opgedeeld in ‘denken – voelen – doen – oplossingen’.

Het intervisiespel is geschikt voor iedereen die deelneemt aan intervisie of coaching. Voor beginners is het een hulpmiddel bij het formuleren van vragen. Voor gevorderden kan het een welkome aanvulling of afwisseling zijn.

Verbetering samenwerking en leren binnen teams

CINOP is toonaangevend partner in leren. We hebben jarenlange ervaring met advies-, coachings- en begeleidingstrajecten bij organisaties rondom professionaliseringsvraagstukken. Het Intervisiespel is één van de instrumenten die ingezet kan worden in zo’n traject, bijvoorbeeld om samenwerking en leren binnen teams te verbeteren, of om de kwaliteitscultuur te bevorderen.

Hulp nodig?

CINOP kan ook een workshop van een halve of een hele dag verzorgen bij jou op locatie. Met het intervisiespel ga je in een vertrouwde groep met elkaar in gesprek over casussen uit de praktijk en persoonlijke effectiviteit.

Prijs: €32,50 inclusief BTW.

Voor het spel kunt u vanaf nu terecht bij managementboek.