Vertrek Huub Dekkers bij CINOP

Huub Dekkers
Huub Dekkers

05 oktober 2021

Per 1 januari 2022 aanstaande vertrekt Huub Dekkers bij CINOP. Huub Dekkers is vijf jaar verbonden geweest aan CINOP als bestuurder. Per 1 januari 2022 a.s. is hij benoemd als algemeen directeur bij taalinstituut Regina Coeli in Vught.

Bert Verveld, voorzitter raad van toezicht: “CINOP heeft onder leiding van Huub vele vernieuwingen doorgemaakt in de ontwikkeling naar een markt- en vraaggerichte organisatie. Er staat een ambitieuze koers voor 2022-2026. Huub heeft zich met enorm veel inzet en passie hard gemaakt voor de bijdrage van CINOP aan actuele opgaven in het (beroeps)onderwijs en een leven lang leren. Daar zijn we hem zeer erkentelijk voor.” De raad van toezicht van CINOP zal op korte termijn voorzien in de invulling van het bestuur van CINOP per 1 januari 2022.

Over CINOP

Onderwijskundig advies- en onderzoeksbureau CINOP, met daarbinnen de expertisecentra ECIO en ECBO, is strategisch partner van onderwijsinstellingen, brancheorganisaties en bedrijven bij vraagstukken rondom toekomstbestendig (beroeps)onderwijs en een leven lang ontwikkelen. In Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Zodat iedereen optimaal kan blijven deelnemen aan de maatschappij.