Ton Geerts nieuwe directeur CINOP

Ton Geerts
Ton Geerts

15 december 2020

Ton Geerts start met ingang van 1 februari 2021 bij Stichting CINOP als directeur arbeidsmarkt en L&D. Door deze overstap krijgt CINOP een ervaren directeur in huis met een divers netwerk in werkgeversland, bij brancheorganisaties, de overheid en in de onderzoekswereld.

Geerts was sinds 2011 werkzaam als directeur bij beleids- en marktonderzoeksbureau Panteia in Zoetermeer, onder andere als directeur Economie & Ondernemerschap. Ook heeft hij meegewerkt in verschillende onderzoeks- en adviesprojecten voor uiteenlopende klanten: private opdrachtgevers, brancheorganisaties en overheden. Daarvoor bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam, waarvan de laatste ruim 10 jaar als algemeen directeur.

Binnen CINOP wordt hij verantwoordelijk voor de portefeuilles learning & development bij middelgrote en grote organisaties, een leven lang ontwikkelen op de arbeidsmarkt en de CINOP academie.

Huub Dekkers, bestuurder van CINOP: “met Ton halen we een zeer ervaren directeur binnen met een groot netwerk en geweldige kennis van zaken. Een enorm aimabel mens die klanten én collega’s écht verder kan helpen”.

Tot voor kort was Ton lid van de MKB Adviesraad van de ING Bank Nederland. In deze adviesraad treft de top van ING Nederland periodiek de voorzitters van grote brancheorganisaties, de directeur van MKB Nederland en de directeur van Panteia.

Ton Geerts