Open inschrijving geopend voor online CGI-training

Online cgi open inschrijving web

23 april 2021

Hoe neem je als docent of praktijkopleider (praktische) examens af in het mbo tijdens de coronacrisis? En wat heb je daarvoor nodig om dat zo goed mogelijk te doen? Met een Criterium Gericht Interview (CGI) kunnen studenten indirect beoordeeld worden op hun praktische vaardigheden. Wegens grote belangstelling is het nu mogelijk om je ook individueel – via een open inschrijving – aan te melden voor de online CGI-training.

Verantwoord en objectief examineren

Door het voeren van een CGI-gesprek met de student kun je op een verantwoorde en objectieve manier toetsen afnemen. We geven je tijdens de training handvatten om een CGI voor te bereiden en uit te voeren. Waar let je op en hoe zorg je ervoor dat je gesprek gestructureerd verloopt en je alles toetst? Via verschillende gesprekstechnieken leer je de juiste vragen te stellen om te komen tot een goed onderbouwd en objectief oordeel. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname en kun je direct aan de slag!

Praktische informatie

Duur: 2,5 uur, online via MS-Teams

Prijs: €165,- per persoon

Data en tijden:

  • Dinsdag 25-05-2021 van 15.00 tot 17.30 uur
  • Donderdag 17-06-2021 van 15.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag 06-07-2021 van 15.00 tot 17.30 uur

Maximaal 12 deelnemers per training. De training vindt plaats bij minimaal 6 deelnemers.

Meer informatie

Lees hier meer over de online CGI-training. Of bekijk hier ons volledige trainingsaanbod. Ben je geïnteresseerd in een open inschrijving? Meld je aan voor één van bovenstaande data via ons interesseformulier.

Meer lezen over onze trainingen

Praktische hulp bij examinering op afstand in het beroepsonderwijs