Online training: Verantwoord hanteren van CGI bij (school)examineren

30 maart 2020

Met een Criterium Gericht Interview (CGI) kunnen kandidaten indirect beoordeeld worden op hun praktische vaardigheden. Wil je goed voorbereid zijn op het beoordelen van praktische vaardigheden bij (school)examens? Wil je leren de juiste gesprekstechnieken te hanteren? Onze online training ‘Verantwoord hanteren van CGI bij (school)examineren’ verhoogt de deskundigheid van beoordelaars. Het verantwoord hanteren van de examenvorm CGI levert een betrouwbaarder oordeel op over de vereiste vaardigheid bij de student.

Wat ga je doen?

In een online sessie word je getraind in het hanteren van gesprekstechnieken, onder andere een criterium gericht interview (CGI). De training start met een instructie met handvatten voor gesprekstechnieken zoals LSD en STAR. Je oefent online met het toepassen van deze gesprekstechnieken. Ook krijg je oefening in het vertalen van beoordelingscriteria uit het exameninstrument naar interviewvragen. Na afronding van de online training beheers je gesprekstechnieken om een indirecte beoordeling van  praktische vaardigheden goed uit te voeren. Er wordt een Bewijs van Deelname uitgereikt.

Voor wie?

Docenten en praktijkopleiders die de rol als beoordelaar van (school)examens vervullen. Dit kan zowel in het vo, mbo en hbo.

Wanneer?

Een online sessie (op afspraak) van 2,5 uur.

Deelnemers en prijzen?

De kosten voor een incompany training zijn €975,-. Hier mogen maximaal 10 personen aan deelnemen. De training is vrijgesteld van btw.

Open inschrijving?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een open inschrijving? Neem dan contact op met trainingen@cinop.nl. We bespreken graag wat er mogelijk is.

Aanmelden of praktische vragen?

Ben je geïnteresseerd in de online training? Neem dan contact op met Annabel van der Aar. Voor inhoudelijke vragen neem contact op met een van onze trainers: José Dams of Danielle van der Wiele.

Gerelateerde artikelen

Landstede werkt met FlexTool aan gemeenschappelijke taal rondom flexibel onderwijs

Een nieuw kwalificatiedossier: knelpunt of kans? – Artikel MBO krant

Ontwikkelpartners FlexTool aan het woord | In gesprek met ROC Nijmegen