Online activiteiten in de Week van de 21ste-eeuwse vaardigheden

Weekvande21 cinop

29 april 2021

Het afgelopen jaar veranderde de maatschappij en arbeidsmarkt enorm. 21ste-eeuwse vaardigheden zijn onmisbaar voor studenten om daarin mee te bewegen. CINOP en ECBO (onderdeel van CINOP) zetten deze vaardigheden daarom in week 21 in het zonnetje met de Week van de 21ste-eeuwse vaardigheden. Ben je betrokken bij het opleiden van mbo-studenten? Meld je dan aan, doe mee met online kennisdeling en laat je inspireren door docenten en studenten over hun ervaringen rondom 21ste-eeuwse vaardigheden. Je kunt je nu al aanmelden voor twee activiteiten: een online demo en een webinar.

Online demo KOMPAS21 en het situatiespel

Op dinsdag 25 mei van 16:00 – 16:30 uur organiseren we een online demo over KOMPAS21 en het situatiespel. We nemen je mee in het online reflectie-instrument waarmee studenten inzicht krijgen in hun 21ste-eeuwse vaardigheden. Ontwikkeld voor en door het beroepsonderwijs. Meld je hier aan.

Webinar 21ste-eeuwse vaardigheden en breed ondernemerschapsonderwijs

Op donderdag 27 mei van 11:00 – 11:45 uur organiseren we een gratis webinar over breed ondernemerschapsonderwijs: hoe stimuleer je een ondernemende houding bij studenten? Waarom zijn 21ste-eeuwse vaardigheden belangrijk? Meld je hier aan.

Meer weten over 21ste-eeuwse vaardigheden?

Meer lezen over 21ste-eeuwse vaardigheden