FlexTool tijdelijk tegen gereduceerd tarief

Inzet van de FlexTool in 2021 in Nederland
Inzet van de FlexTool in 2021 in Nederland

03 september 2021

Omdat CINOP Nederland wil helpen nummer 1 in leren te worden, is de FlexTool in de maand september tegen gereduceerd tarief beschikbaar. Zo helpen we scholen om een goede start te maken en verder te bouwen aan toegankelijk, wendbaar en krachtig beroepsonderwijs. Ook de leergang ‘Van denken naar doen met de FlexTool’ start weer in oktober.

Het mag weer!

Studenten  kunnen hun klasgenoten weer zien, docenten kunnen elkaar weer ontmoeten. We kunnen gaan bouwen aan echt fundamenteel nieuw post-corona onderwijs. Onderwijs waarin standaard meer variatie mogelijk is in:

  • waar het leren plaatsvindt,
  • wat er dan geleerd wordt,
  • hoe en wanneer studenten leren
  • en met wie zij dat doen.

FlexTool omarmd als laagdrempelig en praktisch hulpmiddel voor teams

Afgelopen jaar hebben we enorm veel positieve reacties gehad op de FlexTool, onze aanpak voor het ontwerpen van flexibele leerroutes. We krijgen veel reacties terug dat het een laagdrempelig, to the point en praktisch inzetbare tool is waarmee teams zelfstandig aan de slag kunnen om hun onderwijs te flexibiliseren. Een mooi compliment voor alle ontwikkelpartners: het Alfa-college, Albeda College ROC Friese Poort en ROC Nijmegen!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de inzet van de FlexTool voor het ontwerpen van flexibel onderwijs? Schrijf je dan in voor de Leergang ‘Van denken naar doen met de FlexTool’ die start in oktober 2021.

Lees de klantervaringen en bestel de FlexTool nu tegen gereduceerd tarief

Klik hier om de FlexTool te bestellen.

Meer informatie en ervaringen uit de praktijk vind je hier.

Meer lezen over flexibel onderwijs

Van denken naar DOEN met de FlexTool – Artikel Vakblad Profiel

Ontwikkelpartners FlexTool aan het woord | In gesprek met Albeda-college