Coronavirus – impact, creatieve oplossingen en hulp

Digitaalleren cinop

18 maart 2020

De maatregelen rondom het Coronavirus hebben verregaande consequenties. Natuurlijk houden we ons bij CINOP, en bij onze expertisecentra ECBO en ECIO, aan alle richtlijnen. We zijn tot 28 april niet meer op kantoor of op locatie bij onze klanten. Vanuit huis zijn we op volle kracht aan het werk. We blijven in nauw contact staan met onze klanten, en willen graag kijken hoe we hen het beste kunnen bijstaan in deze onzekere tijden. Bovenal wensen we dat zij, hun collega’s en families, gezond blijven. Dat is het allerbelangrijkst.

Creatieve oplossingen

Al onze collega’s zijn bereikbaar. We zetten onze projectwerkzaamheden op afstand voort. In goed overleg plannen contacten digitaal of we verplaatsen trainingen, bijeenkomsten en workshops tot na 6 april. Hierbij zoeken we samen met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners naar creatieve oplossingen. Kortom: we doen ons uiterste best om, waar mogelijk, alles zo goed mogelijk door te laten gaan.

Flexibel (digitaal) toetsen en examineren: we helpen je graag

Sinds maandag zijn de scholen gesloten; een ongekende situatie. Onderwijsinstellingen zoeken naar manieren om het onderwijs zo goed mogelijk doorgang te laten vinden. Wij hebben ontzettend veel bewondering en waardering voor al die mensen die zich hier met man en macht voor inzetten.

CINOP heeft veel expertise in huis op het gebied van (digitaal) examineren en toetsen, en het toegankelijk maken van digitaal onderwijs voor alle leerlingen en studenten. Vanuit onze jarenlange expertise met flexibel onderwijs, en ons landelijke netwerk in het (beroeps)onderwijs, willen we ook in deze tijd van betekenis zijn voor onze klanten.

Wij nemen deze dagen contact op met onze klanten om te vragen of en hoe we hen kunnen ondersteunen en helpen. Samen kunnen we de toegankelijkheid en de kwaliteit van het flexibel onderwijs hoog houden. Schroom niet en bel of e-mail ons met prangende vragen: 073-6800800 / info@cinop.nl.