Wereldwijd actief

For English, please click on the globe button (top right).

Alles draait om het ontwikkelen van vaardigheden, competenties en ambitie. Door hoogwaardige interventies op maat stellen we onze partners in staat om hun bijdrage aan de vooruitgang van kennis te vergroten. Wij geloven dat co-creatie, een sterke arbeidsmarktrelatie en persoonlijk eigenaarschap noodzakelijk zijn om een ​​blijvende impact van ons werk op onderwijs wereldwijd te verzekeren. Onze acties zijn gebaseerd op Nederlandse toponderzoeken, best practices en 40 jaar ervaring in het veld. We hebben een enorme bibliotheek van knowhow verworven in Afrika, Azië, Midden-Amerika en Europa en we zijn toegewijd aan continu leren om een ​​blijvende impact te waarborgen.

Kwaliteitsborging indonesisch politiekorps cinop global

CINOP houdt zich bezig met de ontwikkeling van innovatieve benaderingen en turn-key oplossingen, maar is ook een gevestigde expert in complexe onderwijskwesties zoals:

  • het versterken van de inzetbaarheid en verbindingen met het werkveld om onderwijs te synchroniseren met de behoeften van lokale arbeidsmarkten
  • het afstemmen op individuele leerbehoeften en zorgen voor toegang voor kansarme groepen
  • professionalisering van formele en informele instellingen voor hoger en beroepsonderwijs, de particuliere sector en andere aanbieders van leren, door de verbetering van verschillende segmenten van leertrajecten zoals; nationale kwalificatie- en certificeringsnormen, curriculumontwerp en methodologische en pedagogische methoden.

Onze expertise bestrijkt verschillende gebieden en onderwerpen, waaronder ontwikkeling van de 21ste eeuws leren, ondernemerschap, loopbaanbegeleiding en andere thema’s zoals inclusie van kwetsbare groepen, personen met een handicap en leerproblemen. Voor vragen en meer informatie kun je onze cases bekijken, contact met ons opnemen of een van onze vele experts benaderen.

Landen waar CINOP actief is:

Cinopkleur

Gerelateerde items

Design Thinking als instrument voor cursusontwikkeling agri-business in Oeganda

Twee workshops ter stimulering van de gendergelijkheid in Ghana

Het versterken van de positie van kwetsbare jongeren door trainingen en stages in Mosul