Online vragenuurtje | Waar loop jij tegenaan bij het ontwikkelen van nieuwe kwalificatiedossiers?

18 november 2021 11:00 - 29 november 2021 16:00

Online

Op dit moment zijn bijna 50 kwalificatiedossiers (KD’s) in revisie en/of ontwikkeling. Ben je betrokken bij deze nieuwe kwalificatiedossiers en wil je weten hoe je de vertaalslag kunt maken van denken naar doen? Benieuwd welke ontwerpstappen nodig zijn en hoe je goed de balans kunt bewaken tussen de belangen van de student, het werkveld, je eigen team maar ook de doelmatigheid van de organisatie? Of heb je andere vragen rondom de nieuwe kwalificatiedossiers? Neem dan deel aan het online vragenuurtje.

FlexTool CINOP 2021

FlexTool: herontwerpmethodiek

We geven je tijdens het online vragenuurtje inzichten in hoe de FlexTool je kan helpen bij het herontwerpen van onderwijs. De FlexTool is een herontwerpmethodiek die scholen veel toepassen bij het grondig herzien van hun curriculum. Bijvoorbeeld door de komst van nieuwe kwalificatiedossiers. Daarnaast geven we geven tips en tricks die je helpen passende vervolgstappen te zetten in je eigen situatie.

Stel je vraag online aan onze CINOP-experts

Op verschillende data kun je tijdens het vragenuurtje gelijkgestemden ontmoeten en in gesprek gaan met CINOP-experts om van gedachten te wisselen. Jouw vragen kun je vooraf doorgeven (via het onderstaande aanmeldformulier), of ter plekke stellen. De antwoorden zijn generiek. Voor maatwerkadvies, met een goede link met de eigen context, kunnen persoonlijke vervolgafspraken worden gemaakt.

Voor wie?

Opleidingsmanagers, projectleiders en herontwerpteams die te maken hebben met de komst van een nieuw kwalificatiedossier. We vragen je alleen deel te nemen wanneer je betrokken bent bij nieuwe kwalificatiedossiers. Heb je andere vragen? Stuur Sandra Beugel of Anne Kriek (onderstaande) dan een bericht.

Waar?

Online via Microsoft teams.

Wanneer?

23 nov van 8.30 – 9.15 uur.
29 nov van 16.00 – 16.45 uur.

Kosten?

Gratis.

Meer lezen?

Een nieuw kwalificatiedossier: knelpunt of kans? – Artikel MBO krant

Ontwikkelpartners FlexTool aan het woord | In gesprek met ROC Nijmegen

Klaar voor morgen! Inspiratie en praktijkvoorbeelden voor breed opleiden op niveau 2